Banner Resultados electorales

Notícies

Ves enrere El termini per a presentar el vot per correu s'amplia fins al divendres 26 d'abril a les 14.00 hores

El termini per a presentar el vot per correu s'amplia fins al divendres 26 d'abril a les 14.00 hores

El termini perquè les persones residents a Espanya puguen presentar el vot per correu per a les eleccions autonòmiques del pròxim 28 d'abril s'ha ampliat fins a aquest divendres, dia 26 d'abril, a les 14.00 hores.

Al principi, el calendari electoral va fixar la fi del termini per al vot per correu per als residents a Espanya per a aquest dimecres, 24 d'abril. No obstant això, davant la gran demanda d'aquesta modalitat de votació i la consegüent càrrega de treball en les oficines de Correus, la Junta Electoral ha optat per ampliar novament el termini de presentació del vot.

Cal recordar que les sol·licituds de vot per correu registrades en les tres províncies valencianes per a exercir aquest dret en les eleccions generals i autonòmiques del pròxim 28 d'abril han augmentat en un 235,7 per cent respecte als últims comicis autonòmics.

Si el maig de 2015 un total de 54.484 valencians van optar per aquesta modalitat de sufragi, per al pròxim 28 d'abril, i una vegada tancat el termini i comptabilitzades totes les sol·licituds, aquest número ascendeix a un total de 189.655 peticions, una xifra que suposa multiplicar per més de tres les peticions de vot per correu de les últimes eleccions autonòmiques.